Fastlenz.TV | Karnival YAMAHA GEN BLUE bersama GT MAX MOTORS
17691
post-template-default,single,single-post,postid-17691,single-format-standard,,qode-news-1.0.4,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-3,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Karnival YAMAHA GEN BLUE bersama GT MAX MOTORS

Saksikan video Gen Blue ini dan cuba cari adakah anda juga ada dalam video tersebut.

Karnival Yamaha Gen Blue dia adakan di MAEPS, Serdang, khas untuk pemilik jentera YAMAHA. Perhimpunan kali ini berjaya direkodkan sebagai perhimpunan pemilik Yamaha terbesar di Malaysia. Grup paling ramai adalah daripada GT MAX Motors Shah Alam yang melebihi 1,300 motosikal.

About the Author /

norick@fastlenz.tv

Berpengalaman 23 tahun dalam industri motosikal tempatan. Bekas editor pada majalah-majalah tempatan dan antarabangsa seperti MOTOSIKAL, DUNIA MOTO, dan yang terakhir adalah CYCLE WORLD MALAYSIA. Berpengalaman dan pembabitan diri dengan pasukan lumba seperti PETRONAS SPRINTA TVK, ELF PRO M TECH DUNLOP RACING, AFY KAWASAKI RACING, FELDA PB RACING, YY PANG dan AHM serta beberapa lagi sebagai Pegawai Media dan pernah sebagai kordinator pasukan. Kini melangkah ke dunia media otomotif yang merangkumi kenderaan dari 2 ke 4 roda, serta menjadikan kecenderungan beliau dalam muzik untuk menampilkan segment video reviu gitar dan alatan muzik untuk musim 2020.

Post a Comment

Fastlenz.TV Official Online Store Dismiss